Bun venit

October 10th, 2014 by admin

Oxigen Sport vă urează PAȘTE FERICIT, cu liniște și bucurie alături de cei dragi!

In asteptarea Iepurasului, la Atelierele Creative am facut decoratiuni pentru masa de Paste.

Oxigen Sport vă urează un AN NOU FERICIT alături de cei dragi!

Halloween 2016. Ne pregătim de Halloween cu decorațiuni făcute la Atelierele Creative

  

 Aprilie 2016. Ne pregătim să-l întâmpinăm pe Iepuraș cum se cuvine.

La Atelierele Creative am făcut decorațiuni pentru masa de Paște.

 

 

 

 

 

 

La Opționalul Minuni în eprubetă am învățat să vopsim ouă natural, folosind în loc de coloranți, frunze de ceapă, sfeclă, varză roșie.

La Oxigen Sport apreciem dorința de cunoaștere, dezvoltarea continuă, comportamentul adecvat, corectitudinea, colegialitatea, prietenia, inițiativa și talentul. Dam astfel startul unei competitii care se va desfasura pe parcursul intregului an scolar, numita: Invat. Ma dezvolt. Castig! Pentru fiecare lucru bun pe care il fac pentru dezvoltarea lor, copiii primesc puncte numite Oxigeni. Sunt, de asemenea, situatii cand putem pierde puncte. La finalul anului scolar sunt premiati copiii care au obtinut cei mai multi Oxigeni. Atasez regulamentul competitiei, regulament care a fost deja prezentat azi copiilor. Dorim MULT SUCCES TUTUROR!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Craciunul 2015 la Oxigen Sport!

Am fost cuminti tot anul, iar in decembrie l-am așteptat cu drag pe Moș Crăciun. Am făcut decorațiuni de Crăciun la Atelierele Creative,

 

 

 

 

 

 

am împodobit bradul, am cântat colinde. Moșul a venit încărcat de daruri pentru noi.

 

 

 

 

 

Am fost și anul acesta alături de copiii mai puțin norocoși ca noi și am organizat deja tradiționalul Concert Caritabil de Crăciun de la Biserica Olari, unde ne-am întâlnit cu un grup de copii fără părinți, cărora le-am oferit daruri și o parte din sufletul nostru. Am cântat împreuna și am împodobit bradul din biserică. Și nu am uitat să fim buni și iubitori.

 

 

 

 

 

Halloween 2015 la Oxigen Sport!

Și anul acesta ne-am pregătit temeinic pentru distracție. Am facut decorațiuni de Halloween la Atelierele creative

 

 

 

 

 

am decorat sălile cu pânze de paianjen, lilieci, fantome și dovleci

 

 

 

 

 

și ne-am distrat pe cinste!

 

 

 

 

 

 

Oxigen Sport va ureaza O PRIMAVARA MINUNATA!

 

Încă Un Crăciun Minunat în familia Oxigen Sport!

Și anul acesta am petrecut un Crăciun de poveste la Oxigen Sport! Cu mic cu mare ne-am pregătit să-l întâmpinăm pe Moșu’ cu se cuvine.

Am pregătit decorațiuni deosebite la Atelierele Creative de Crăciun. Cei mici au lucrat clopoței, globulețe, brăduți pe care să-i agățăm în pomul de Crăciun, au făcut și felicitări pe care să le trimită celor dragi.

 

 

 

 

 

Nu am uitat că sunt pe lume și oameni mai puțin norocoși decât noi. Asftel, copiii înscriși în programul de dezvoltare personală ACADEMICA 1016 au organizat anul acesta un Concert Caritabil de Crăciun la Biserica Olari, luni 15 decembrie. Concertul a fost susținut de copiii care frecventează cursurile de pian la Oxigen Sport și de grupul Crinoel care a prezentat un colaj de colinde la pian și vioară sub îndrumarea doamnei profesoare Cristina Carolina Popa. Scopul Concertului Caritabil a fost întâlnirea dintre copiii de la Oxigen Sport și un grup de copiii din cadrul DGASPC Sector 2. Pentru aceștia, copiii clubului nostru coordonați de grupul de lucru ACADEMICA (Maria Burlacu, Mălina Lanbă – eleve în clasa aV-a și Bianca Sora – elevă în clasa a VIII-a) au strâns donații constând în haine, încălțăminte și jucării, dăruindu-le copiilor instituționalizați. Concertul a fost urmat de împodobirea bradului la biserica Olari, întregul eveniment făcând ca inimile a peste 40 de ascultători, părinți și copii să tresară și să vibreze laolaltă. Tot cu prilejul Concertului Caritabil, Biserica Olari a inițiat acțiunea Prietenul meu de la Olari, proiect prin care copiii și tinerii prezenți sunt încurajați să citească și să păstreze legătura cu prietenii lor din cadrul DGASPC Sector 2, într-un ambițios schimb de scrisori pe marginea lecturilor copilăriei și a sărbătorilor ce urmează. Cel mai lung și mai fructuos schimb de corespondență urmează a fi premiat printr-o excursie intitulată Pe urmele Olarilor  ce se va organiza, sperăm noi, în jurul sărbătorii Rusaliilor, până atunci copiii fiind încurajați să citească, să vină la biserică și să păstreze legătura cu prietenii câștigați din familia Bisericii Olari.

 

 

 

 

 

Miercuri, 17 decembrie, la ora 17, am așteptat toți emoționați sosirea lui Moș Crăciun la Oxigen Sport. Moșul și-a făcut anunțată vizita printr-o scrisoare trimisă fiecarui copil de la noi. Ne-a spus că ne invită la o Petrecere de Crăciun și s-a ținut de cuvânt. Ca întotdeauna! Noi l-am așteptat cu colinde și dansuri pregătite special pentru el, iar Mosul a venit cu sacul plin de cadouri!

 

 

 

 

 

Vă mulțumim pentru încă un an minunat împreună!